Skip to:
Skip to:
Valmistelu
15 Minutes
Kokkausaika
10 Minutes
Stek bacon i panna på medium varme til den begynner å bli sprø. Hell over honning mot slutten av steketiden, og la baconet karamellisere. Ta av varmen og la det hvile til det blir helt stivt. Knus i små biter, og sett til side.
Bland sammen majones, ketchup, Siracha og bourbon. Strø baconsmulene i dressingen og rør godt rundt. Smak til med salt og pepper. Juster styrke (Siracha gjør den sterkere, majones mildere) etter ønske. Sett kaldt frem til servering.
Kutt hodekål og gulrot i tynne strimler. Bland sammen majones, crème fraîche, honey-mustard og BBQ-rub i en bolle. Smak til med salt og pepper. Bland inn kål og gulrot. Blandingen blir søtere og mildere når du tilsetter kål og gulrot. Smak gjerne til på nytt, og juster etter ønske. Sett kaldt frem til servering.
Stek bacon i panne på medium varme til det er sprøtt.
Krydre burgerkjøttet med litt salt og pepper, og form det til to store hamburgerkaker. Stek i panne eller på grill, i ca. 2 minutter på hver side. Legg på cheddar ost, og ta av direkte varme. Burgerne skal være rosa inni.
Del burgerbrødene i to og smør dem med et tynt lag med majones på hver av innsidene. Stek i panna på medium varme til de er sprø og fine. Pass på at de ikke brenner seg.
Sett sammen brød, burger og chipotle-bourbon-majones. Server med Honey-mustard slaw ved siden av.