Hank's Blue Cheese burger

Hank's Blue Cheese Burger

Blue Cheese passer til både lammeburger, kalveburger og klassisk burger.
  • Valmistelu

    10 Minutes

  • Kokkausaika

    10 Minutes

AINESOSAT

  • 2 stk brioche brød
  • 400 g oksekjøtt (her passer også både lam og kalv godt)
  • Hank's Blue Cheese-majones
  • 1 tomat i skiver
  • sylteagurk

Hank's Blue Cheese-majones

  • 200 g Hellmann's Real mayonnaise
  • 100 g crème fraîche
  • 1 pakke blå Castello
  • 1 - 2 ss pepperrot på tube
  • Smak til med salt og pepper

VALMISTUS

  1. Rør sammen majones, crème fraîche og pepperrot. Bland inn Castello (mengden kan justeres etter hva man liker). Smak til med salt og pepper.

  2. Form to store hamburgerkaker ut av burgerkjøttet. Krydre med salt og pepper. Stek den ene siden i panne eller på grill i ca. 2 minutter og snu. Etter ca. 1 minutt legger du Blue Cheese-majones på toppen av burgerne. Da får osten smelte litt før servering. Stek i 1-2 minutter til, og fjern burgeren fra direkte varme. La den hvile litt mens du forbereder resten.

  3. Del burgerbrødene i to og smør dem med et tynt lag med majones på hver av innsidene. Stek i panna på medium varme til de er sprø og fine. Pass på at de ikke brenner seg.

  4. Kutt tomat i skiver.

  5. Monter brød, grønnsaker og burger.