HANK'S KYLLINGBURGER MED LAKRIS- OG CHILIMAJONES

Hank's Kyllingburger med Lakris- og Chilimajones

Ikke la deg skremme av denne majonesen – den er nydelig!
  • Valmistelu

    15 Minutes

  • Kokkausaika

    10 Minutes

AINESOSAT

  • 2 stk brioche brød
  • 2 stk kyllingfilet
  • 2 tykke skiver med bacon
  • 1 gul løk i skiver
  • 1 tomat i skiver
  • sylteagurk
  • Hank's Lakris- og chilimajones

Hank's lakris- og chilimajones

  • 100 g Hellmann's Real Mayonnaise
  • 1 - 2 stk tørket chili knust
  • 1 - 2 ts lakrisstrøssel (salt/salmiakk)
  • Rosépepper
  • salt

VALMISTUS

  1. Knus tørket chili i en morter. Bland sammen majones, knust chili og lakrisstrøssel. Knus rosépepper i morter, eller kvern. Smak til med knust rosépepper og salt.

  2. Kutt horisontalt kyllingfiletene i to, så du får fire tynne filetskiver. Stek dem i panne med mye smør og olje, til de er har en fin gyllen skorpe på hver side. Ta av varmen og la dem hvile.

  3. Kutt løk i ringer og tomat i skiver.

  4. Legg bacon i panna og stek på medium varme til bitene er sprø og fine.

  5. Del burgerbrødene i to og smør dem med et tynt lag med majones på hver av innsidene. Stek i panna på medium varme til de er sprø og fine. Pass på at de ikke brenner seg.

  6. Monter burgeren ved å legge grønnsaker, kylling og bacon på den ene halvdelen av brødet. Hell over godt med lakris- og chilimajones, og sett på siste halvdel av brødet.