Skip to:
Skip to:
Valmistelu
15 Minutes
Kokkausaika
10 Minutes
Knus tørket chili i en morter. Bland sammen majones, knust chili og lakrisstrøssel. Knus rosépepper i morter, eller kvern. Smak til med knust rosépepper og salt.
Kutt horisontalt kyllingfiletene i to, så du får fire tynne filetskiver. Stek dem i panne med mye smør og olje, til de er har en fin gyllen skorpe på hver side. Ta av varmen og la dem hvile.
Kutt løk i ringer og tomat i skiver.
Legg bacon i panna og stek på medium varme til bitene er sprø og fine.
Del burgerbrødene i to og smør dem med et tynt lag med majones på hver av innsidene. Stek i panna på medium varme til de er sprø og fine. Pass på at de ikke brenner seg.
Monter burgeren ved å legge grønnsaker, kylling og bacon på den ene halvdelen av brødet. Hell over godt med lakris- og chilimajones, og sett på siste halvdel av brødet.