Skip to:
Skip to:
Valmistelu
10 Minutes
Kokkausaika
210 Minutes
Bland sukker, røkt paprika (spar på 1 ss), hvitløkpulver, løkpulver, kajennepepper og vann i en liten skål. Gni svinekjøttet inn med blandingen og la stå i kjøleskapet over natten.
Varm ovnen til 160 °C, 140 °C for varmluftsovn.
Pakk inn kjøttet i aluminiumsfolie og sett i ovnen i 3 timer.
Ta svinekjøttet ut av ovnen og la hvile i 30 minutter. Riv kjøttet fra benet.
Hell brunt sukker, soya, resten av paprikaen og riseddik i en liten gryte og kok opp. La småkoke på svak varme i 10 minutter, hell deretter sausen over det strimlede kjøttet. Vend forsiktig slik at væsken blir jevnt fordelt.
Del brødene i to og rist dem lett. Smør majones på begge halvpartene av brødene og fyll dem med pulled pork.
Merk: Denne oppskriften inkluderer 12 timers marineringstid.